Menu
Nieuwsoverzicht

Zonnige start Avondwandeldriedaagse

14 mei 2019

23

UDDEL – De zon scheen uitbundig op de eerste avond van de Avondwandeldriedaagse, een prachtige wandelavond. Honderden mensen liepen de afstanden van 5, 10 of 20 km door en rond Uddel.

Iets na 18.00 uur was het al flink druk in het Blanke Schot, het startpunt van alledrie de routes. Totaal liepen de eerste avond 397 mensen mee. De route van 10 km was verreweg het populairst met 196 lopers. 142 mensen liepen de 5 km en slechts 12 liepen de 20 km.

De route liep de eerste avond langs de Aardhuisweg, door het bos en over de hei. Onderweg konden de mensen op verschillende plekken een stempel, wat drinken en een kleine versnapering krijgen. Rond half negen waren de meeste lopers weer terug bij het startpunt.

Voor het Blanke Schot stond Kor van den Hardenberg om geld in te zamelen voor het KWF. Op 6 juni gaat hij namelijk weer deelnemen aan Alpe d’Huez. Het doel is om op één dag maximaal zes keer de Alpe d’Huez in Frankrijk (hard)lopend of fietsend  te beklimmen, bij velen wel bekend.

De teller staat dit jaar nu ongeveer op de helft van wat gevraagd wordt, dus doet hij weer een beroep op de gulle gevers die het KWF een warm hart toe dragen. Hij heeft komende woensdagavond en donderdagavond een leuke prijsvraag, kijk hier voor meer informatie.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX