Menu
Nieuwsoverzicht

Help Kor naar de top

14 mei 2019

3

UDDEL – Ook dit jaar hoopt Kor van den Hardenberg uit Uddel weer deel te nemen aan de Alpe d’HuZes. Op 6 juni gaat hij er weer voor.

Het doel is om op één dag maximaal zes keer de Alpe d’Huez in Frankrijk (hard)lopend of fietsend  te beklimmen, bij velen wel bekend.
Aan deze actie zit ook een sponsoring verbonden. Er wordt gevraagd minimaal € 2500,– mee te brengen (zie flyer)

Vorig jaar heeft hij dankzij donaties en geld wat hij heeft opgehaald met acties totaal € 9407,– bijeen vergaard, waarvoor hij alle gevers bij deze nogmaals wil bedanken.
Meer dan de helft kwam van zijn visitekaartjesbord, waar mensen die over zulke kaartjes beschikken voor minimaal € 15,– hun kaartje op het bord kunnen laten prikken.
Deze actie loopt nog steeds. Als hij weer een actie heeft neemt hij het bord mee als tegemoetkoming aan zijn sponsors.

Intussen is hij al begonnen met de omlijsting te “bekleden”. De teller staat dit jaar nu ongeveer op de helft van wat gevraagd wordt dus doet hij weer een beroep op de gulle gevers die het K.W.F. een warm hart toe dragen. (zie flyer)

De volgende actie staat gepland tijdens de Avondwandeldriedaagse van de Oranjevereniging waar volwassenen en kinderen kunnen raden wat het bord vorig jaar totaal heeft opgebracht. Wie er het dichtst bij zit heeft prijs uiteraard!
Dankzij ondernemers in de buurt heeft hij een fantastische prijzenpot die nog steeds aangevuld mag worden, o.a. een bon voor het klimbos in Garderen van maar liefst € 100,- ,een tegoedbon van de Coop van € 50,- en een tegoed bon van Restaurant ’t Uddelermeer t.w.v. € 75,-.

Verder nog vele prijzen die zeker de moeite waard zijn!
Ga kijken bij zijn stand dinsdag, woensdag en donderdagavond bij het Blanke Schot!
Deelname per keer is voor volwassenen € 2,– en kinderen tot en met 12 jaar € 1,–. Om het leuk te houden; max. 5 keer per persoon en 1 prijs per persoon. Zo kunnen  zo veel mogelijk mensen blij gemaakt worden met een prachtige prijs!

Uiteraard gaat al het geld naar het goede doel waarvoor hij zich inzet!

Ook niet wandelaars mogen uiteraard meedoen. Er staat ook weer een melkbus waarin rechtstreeks gedoneerd mag worden! Lees onderstaand het verhaal van Cor!

HALLO ALLEMAAL (zelf) 2019

(foto’s: Bartus Vos en Kor van den Hardenberg)

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX