Menu
Nieuwsoverzicht

Alpe d’HuZes deelnemer Kor bedankt gulle gevers en sponsoren

1 juli 2019

UDDEL – Alweer drie weken geleden heeft Kor van den Hardenberg deelgenomen aan Alpe d’HuZes. Hij wil op deze manier alle gulle gevers en sponsoren hartelijk bedanken! De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Helaas is het Kor ook deze keer niet gelukt om zes keer de Alpe d’Huez te beklimmen, waar hij wel voor wilde gaan. Maar mede door de derde beklimming, die hij met zijn in elkaar geknutselde toeterinstallatie omhoog is gefietst, is het hem wederom ‘slechts’ vijf keer gelukt. Wel heeft hem dit meer voldoening gegeven dan wanneer hij zes keer omhoog was gefietst, want heeft hij menig deelnemer en toeschouwer kunnen vermaken.

Wie belangstelling heeft kan zijn belevenissen volgen op zijn actiepagina op de site van Alpe d’HuZes of via de Facebookpagina van zijn dochter waar meer informatie en filmpjes staan (hier staan ook de blogs en filmpjes van vorig jaar)

Foto: Barbara Daamen 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX