Menu
Nieuwsoverzicht

Zussen Van den Hoek in de schijnwerpers

28 april 2016

2

UDDEL   –   Donderdagmorgen omstreeks kwart voor zeven werd menigeen wakker van een raar prutelend geluid in de Essenkamp. Het was een ‘oud’ vrachtwagentje die de zussen Gerrie en Lijsje van den Hoek kwam ophalen. Het zou een bijzondere dag worden. Gerrie van den Hoek hangt, zoals op het spandoek staat, de harp definitief aan de wilgen en kan ze na 24 jaar genieten van haar vrije tijd. Gerrie is begonnen in de gezinsverzorging, toen deden ze er het huishouden nog bij. In die 24 jaar heeft ze veel zien veranderen in de gezinsverzorging. De laatste jaren werkte ze voor Icare. Op haar laatste werkdag werd ze met het ‘oude’ vrachtwagentje langs haar patienten gebracht, in Elspeet en Vierhouten, wat natuurlijk veel bekijks had.

Voor haar zuster Lijsje was het ook een bijzondere dag, zij werkt al weer 25 jaar in dienst van de hulpbehoevende medemens. Ook zij werkt voor en vangt al 25 jaar van Icare. Zij moet nog een kleine twee vangen van Icare voor ze kan stoppen met werken.

Gerrie en Lijsje van den Hoek stonden in de schijnwerper en hebben deze aandacht zeker verdient.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX