Menu
Nieuwsoverzicht

Zusjes Westerbroek succesvol in ’t Harde op Twirl Kampioenschap

4 november 2019

5

’t Harde – Zaterdag 2 november was het dan zo ver, de MBGF provinciale Twirl kampioenschap in ’t Harde. De drie zusjes Westerbroek hadden zich de afgelopen maanden geplaatst voor deze kampioenschap .

Elvira kwam met 3 onderdelen de vloer op en wist zich sterk neer te zetten, ze begon de dag met haar 1- baton routine, een sterke start, maar ook helaas 3 drops. Desalniettemin was ze ontzettend tevreden met wat ze neer zette en ook Ria spaan was dik tevreden over haar leerling. Kort erna mocht ze weer de vloer op, nu met haar Artistic n3 en als laatste kwam ze met haar Catwoman routine de vloer op, een artistiek programma.

Ook Roos was die ochtend van de partij. Ze begon haar dag met twirling 1 baton, een nette routine met sterke en moeilijke technieken. Wel 2 drops, maar wel tevreden keken Roos en coach Ria er op terug. Vlug erna mocht ze weer de vloer op, ze kwam in dezelfde klasse uit als Elvira en ook Roos draaide een mooie routine op haar jungle versie.

De kleinste van het gezin mocht ook mee en draaide vol plezier haar spirit routine. Ze genoot volop en vond het zeker spannend om hier aan mee te doen.

Tijdens de prijsuitreiking werden de leden van Infinity beloond met 17 medailles en zelfs mocht 1 iemand lof van de jury ontvangen.

Uitslag van de zusjes:

Elvira Gelders kampioen 1 baton n3 – 3.5 punt
Elvira artistic n3 –  zilver +nu
Elvira artistiek programma jeugd 3  – zilver +NK

Roos twirling 1 baton n5 – 3e +NK
Roos artistiek programma – 5e

Marlynn artistiek programma jeugd 1 – 2e

De dames zullen aankomende januari op de NK NTSB/KMNO zich bewijzen moeten, ze gaan er voor hard aan de slag.

Over 2 weken gaat Elvira naar Almere, naar de voorrondes NBTA Twirling.

Tekst en foto’s: Gerlinde den Besten

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX