Menu
Nieuwsoverzicht

Zusjes Westerbroek slaan hun slag in Wezep

2 juli 2018

4

UDDEL    –    Zaterdag 30 juni stond de laatste wedstrijd in Wezep voor de vakantie op programma .bekend terrein  voor de zusjes Westerbroek, want ze zijn hier 2 jaar lid geweest maar sinds een jaar draaien ze onder de naam Infinity uit Elburg onderkleding van Ria Spaan en Wilma Vierhuis 

Het was een warme lange dag en het was niet al.te gemakkelijk om het podium te beklimmen. Roos verscheen als eerste die ochtend op de vloer en liet een no-drop routine zien met haar 1-baton!!geweldig en de jury beloonde haar met Goud. Haar zus Elvira kwam daarna op de vloer met in de preteen beginners klasse met haar 1 -baton ze zetten er een super nette routine neer en werd daarmee 2de totaal verast wat het was een sterkte groep met tegenstanders. Na de pauze mocht roos haar dance solo laten zien ze deed haar uiterste best en zette een perfecte routine neer wat haar een zilveren medaille opleverde.

Later in de middag was haar zus Elvira aan de beurt  ze kwam uit in de preteen novice klasse waar een groot deelnemingsveld was vertegenwoordig, haar routine was sterk en perfect volgens haar choachs Wilma en Shanice.  De jury beloonde Elvira met zilver en promotie Elvira gaat nu na de vakantie uit komen in de preteen beginners klasse. Mooiere afsluiting hadden we niet kunnen wensen. Dit hadden we totaal niet verwacht we hebben de afgelopen weken hard getraind soms wel.twee avonden in de week maar het resultaat is dan ook neergezet vandaag.

Echt vakantie zullen de zusjes niet hebben er wordt gewoon door getraind voor september dan staat er een plaatsings wedstrijd op programma waar Elvira met een nieuw onderdeel op de vloer zal komen.

Ook willen Elvira en Roos iedereen bedanken die de stukjes elke keer weer lezen via deze site. Elvira zegt dan ook,het is leuk als ik in de winkel kom en de mensen me aanspreken en te horen dat ze het lezen over ons. Zo is Uddel toch verbonden met ons.

tekst en foto’s: Gerlinde den Besten

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX