Menu
Nieuwsoverzicht

Zusjes Westerbroek naar NK twirlen NTSB

14 mei 2018

10

UDDEL   –   Elvira en ROOS Westerbroek staan al weer even op de wedstrijd vloer met twirlen zo stonden ze in maart al in Emmeloord (nbta)en in april in Nunspeet (nbta). Maar afgelopen weekend was dat in Apeldoorn georganiseerd door de NTSB.

Roos deed mee met het onderdeel 1-baton n5 en behaalde een mooie bronzen medaille .ook deed ze mee met Freestyle n5 hiermee werd ze eerste en behaalde ook meteen de punten voor de plaatsing  voor het NK dat in januari 2019 wordt gehouden in Almere. Elvira mocht ook de vloer op zij behaalde met haar 1-baton een gouden medaille ze kwam uit in de n3 dit was de eerste keer dat ze daar voor uit kwam .ook met Freestyle n4 deed ze mee hiermee behaalde ze een zilver medaille en ook de plaatsingspunten voor het NK.

Voor de zusjes staat de komende maanden drukke tijd voor de deur, zo zijn ze over twee weken te zien in Emmeloord nbta  en 9 juni voor de knmo-mbgf in Kerkdriel waar ze plaatsingspunten voor de provinciale kampioenschappen kunnen behalen

Elvria zal in juni ook meedoen met een grote  IC wedstrijd van de NTSB waar ook deelnemers uit het buitenland aan deel zullen nemen. Hier doet ze mee met het onderdeel  1-baton N3.

 

tekst en foto’s: Gerlinde den Besten
 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX