Menu
Nieuwsoverzicht

Zusjes nemen 2x titel Gelders kampioen en 3x PLAATSING NK mee naar Uddel

5 november 2018

4

UDDEL   –  Zaterdag 3 november 2018 was de provinciale kampioenschap van de mbgf-knmo in ’t Harde hier kwamen uit Gelderland en Flevoland de beste dames en heren, ook de zusje Westerbroek en hun gehele vereniging INFINITY was die dag vertegenwoordigt. Hun choachs Ria spaan en Wilma Vierhuizen hadden hun leerlingen klaar gestoomd voor het kampioenschap wat vooraf gaat van het NK januari 2019 in Almere.

Roos mocht die ochtend de vloer op met haar AP jeugd 2 en liet een sterke routine zien en draaide no-drop ,ze genoot van haar optreden en behaalde een 3de plek en ze mag na het NK van de knmo in Almere.

Elvira deed 3 keer mee die dag,eerst kwam ze uit met haar AP jeugd 3 daar in behaalde ze geen podium plek  wel de punten voor het NK maar alleen de eerste 3 mogen daar na toe dus voor Elvira hield het dus op.maar ze liet een ontzettende nette routine zien  haar choachs ria en wilma Warren dan ook ontzettend tevreden .

Na de pauze mocht ze twee keer de vloer op ,eerst haar twirling n3  hier mee draaide ze een zeer nette routine ,één die er stond ,ze werd dan ook beloond met  Gelderskampioen-Goud en ze mag na het NK in Almere .

Elvira was nog niet klaar eind van de middag liet ze haar routine zien met haar artistic n3 een hele mooie routine en tevreden kwam ze de vloer af ,en dat Warren de trainsters ook zichtbaar.  Elvira haalde hier mee wederom de titel Gelders kampioen-GOUD   en mag dus in januari mee na het NK .

Tevens behaalde infinity 20 medailles en 17 NK plaatsingen .

Aankomende zaterdag zullen de zusje na Berkel en Rodenrijs gaan voor een dagje twirl van de NTSB.

tekst en foto’s Gerlinde den Besten
 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX