Menu
Nieuwsoverzicht

Zomermarkt weer in aantocht

13 mei 2019

5

UDDEL – Het duurt nog even, maar op D.V. dinsdag 30 juli wordt de jaarlijkse zomermarkt weer gehouden. Dit zal, zoals elk jaar, gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand juli. Nadat er vorig jaar een aantal dingen veranderd zijn en er een recordaantal deelnemers waren, heeft de organisatie besloten om zo door te gaan.

Ook dit jaar lopen de aanmeldingen al ruim binnen. Inmiddels zijn er al weer ruim 70 plekken gevuld voor dit jaar en er is nog ruim 2,5 maand om dit uit te breiden en dat zal zeker ook lukken. Naast de markt die bestaat uit kramen die gevuld zijn met van alles en nog wat, zullen er ook diverse verkoopwagens aanwezig zijn. Ook is de kleedjesmarkt weer rondom de kerk op het grind.

Buiten alle verkoop om, probeert de organisatie dan ook elk jaar om er iets spectaculairs bij te krijgen. En voor dit jaar is het de organisatie gelukt om een de stichting DAPD zover te krijgen om met minimaal 6 Amerikaanse politievoertuigen aanwezig te zijn. Met nog van alles er omheen. Normaliter is dit een stichting die zich alleen inzet voor (ernstig) zieke kinderen, maar er kon een uitzondering gemaakt worden.

Tevens als aanvulling hierop zal ook de Uddelse brandweer aanwezig zijn! De exacte invulling hiervan is nog niet bekend en zal ook een verrassing blijven.

De markt is traditiegetrouw weer van 14:00 uur tot 21:00 uur.

Aanmelden voor de kleedjesmarkt kan bij La Jumelle. Een plek hiervoor kost €2,50 (kleedje zelf meenemen).

Aanmelden voor de zomermarkt zelf (kraam of grondplaats) kan ook nog. Dit kan door te mailen naar de marktmeester: zomermarkt@uddel.info.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX