Menu
Nieuwsoverzicht

Zomermarkt Uddel: Voor je natje en je droogje

25 juli 2017

97

UDDEL – De jaarlijkse zomermarkt in Uddel was een dag met regen. Dit is de eerste keer in al die jaren dat de zomermarkt in Uddel is gehouden dat het de hele middag en avond, met korte periodes van droog weer, regende.

Maar ondanks dat het weer dan wat tegenzat, de marktbezoekers namen het voor lief en viel het aantal bezoekers niet tegen. Een enkele die een kraam hadden gehuurd, hadden afgezegd, maar er was nog genoeg te beleven.

Voor de jeugd was er weer de grote trampoline, bij de schietvereniging kon men een schot lossen. De 10 meter sjoelbak stond weer opgesteld en menigeen waagde een poging om met die grote stenen zoveel mogelijk punten te gooien.

Voor wie wat te eten wilde, de slagers deden weer goede zaken en bij de bakkers kon men terecht lekker gebak. De grote Hollandse kersen vielen weer goed in de smaak.

Kor van de Hardenberg stond er met zijn legertent waar met de racefiets tegen de Cauberg op gereden kon worden.

De Hervormde Kerk had haar deuren opengesteld. Er waren zeven organisten, van zeer jong tot op oudere leeftijd,die gedurende de zomermarkt het orgel in de kerk hebben bespeeld. Verder werden er poffertjes gebakken en nog een aantal activiteiten met als doel geld bijeen te brengen voor de herbouw van de toren.

Muziekvereniging Juliana zorgde in de avonduren voor een vrolijke muzikale bijdrage.

Voor je natje en je droogje kon je terecht op de Uddels zomermarkt!

Filmpje zomermarkt:  klik hier

Filmpje orgelbespeling Hervormde Kerk:  klik hier

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX