Menu
Nieuwsoverzicht

Zeer rustige jaarwisseling in Uddel

1 januari 2017

42

UDDEL    –    De jaarwisseling in Uddel is zeer rustig verlopen. De mistige weersomstandigheden zorgden ervoor dat er van het siervuurwerk dat werd afgestoken niet veel te zien was. Die mist zorgde ervoor dat de rook van het vuurwerk bleef hangen. Maar voor de jongeren in Uddel maakte dat niet zo veel uit, zij hadden hun eigen nieuwjaarsvuur aan de Markveldweg. Ze zijn een paar dagen druk geweest om het op te bouwen en oudejaarsavond om half twaalf ging de fik er in. Waren er in het begin niet veel jongeren aanwezig, na twaalf uur werd het drukker. Ook burgemeester Berends en stadsdeelmanager Steven Gerritsen kwamen een kijkje nemen en spraken met enkele jongeren. Zij waren goed te spreken over de jongeren, dat zij zich goed aan de afspraken hebben gehouden die men met elkaar gemaakt hebben om dit nieuwjaarsvuur ook dit jaar weer tot een succes te maken.

Het was de laatste keer dat men aan de Markveldweg, tegenover de Uddelsekampweg, zo’n groot vuur kon maken. Voor de volgende keer is men al op zoek naar een andere gelegenheid. Bij de gemeente Apeldoorn en ook bij de Uddelse jongeren hopen ze dat het lukt om een andere plek te vinden voor het vuur. Op deze manier zijn we in Uddel verzekert van een rustige jaarwisseling, wat iedereen de afgelopen jaren tot grote tevredenheid stemde.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX