Menu
Nieuwsoverzicht

Zeer geslaagde afsluiting Avondwandeldriedaagse

16 mei 2019

111

UDDEL – Onder begeleiding van Muziekvereniging Juliana kwamen de wandelaars donderdagavond aan bij het Blanke Schot tijdens de laatste avond van de Wandeldriedaagse. Met 493 deelnemers een grote opkomst dit jaar.

De route liep de derde avond door het Kroondomein en het laatste stukje door het dorp. De finish was bij het Blanke Schot, waar de deelnemers de laatste stempel en een medaille kregen.

Volgens de organisatie was het een ‘zeer geslaagde wandeldriedaagse’. De organisatie is zeer dankbaar dat zij drie dagen gebruik hebben kunnen maken van het Blanke Schot. Ook dit jaar hebben verschillende sponsoren weer bijgedragen aan de Avondwandeldriedaagse. Zo deelde de Rabobank de laatste avond spekjes en de Coop deelde krentenbollen uit. Daarnaast zijn de medailles deels gesponsord door restaurant Uddelermeer.

Ten slotte namens de organisatie dank aan alle vrijwilligers die ook dit jaar weer de driedaagse tot een groot succes hebben gemaakt.

Foto’s: Peter Boeve, e.a.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX