Menu
Nieuwsoverzicht

Ze zijn er weer, de oliebollen van Juliana

29 december 2018

UDDEL    –    De laatste dagen van het jaar dan zijn ze bij muziekvereniging Juliana druk met het bakken van de duizenden oliebollen en appelflappen. Dit jaar zijn zaterdag 29 december begonnen en dan nog op oudejaarsdag, wat ongetwijfeld een drukke dag wordt om het allemaal klaar te krijgen.

Het is dit jaar de laatste keer dat de muziekvereniging de oliebollen en appelflappen bakt in de schuur aan de Van Waalwijkweg. Een plek waar ze jarenlang met plezier hebben gebakken, een mooie plek in het centrum van Uddel. Waar ze de komende jaren gaan bakken is nog niet bekend, maar ze zijn er volop mee bezig.

Voor wie geen oliebollen en/of appelflappen heeft besteld, ze kunnen ook afgehaald worden aan de Van Waalwijkweg. Als u ze zaterdag al heeft gehad en ze zijn maandag op, vanwege de heerlijke smaak, dan kunt u oudejaarsdag ook nog terecht voor een ‘herhalingsrecept’.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX