Menu
Nieuwsoverzicht

Wisseling in het Bestuur van Uddels Belang

1 juli 2019

718x gelezen

UDDEL – Per 1 juli 2019 is Frank van de Kolk waarnemend voorzitter van Uddels Belang. Evert Jan van Egteren heeft in goed overleg besloten te stoppen met zijn werk als voorzitter. Met name drukke werkzaamheden noodzaken hem hiertoe deze keuze te maken. Evert Jan wil graag de zaken goed doen en half-voorzitter zijn wil hij niet. Evert Jan blijft wel bestuurslid van Uddels Belang.

Frank van de Kolk zal waarnemend voorzitter zijn tot de eerstvolgende ledenvergadering. De voorzitter moet altijd rechtstreeks door de leden worden gekozen. Het bestuur zal zich de komende maanden beraden over een definitieve kandidaatstelling voor het voorzitterschap.

Het secretariaatswerk zal overgenomen worden door Alianne Berens. Zij is sinds het voorjaar van 2018 bestuurslid en sindsdien ook 2de secretaris. Hierdoor kan zij per direct alle secretariaatswerkzaamheden overnemen. De overige bestuurssamenstelling blijft ongewijzigd.

Frank van de Kolk is bereikbaar via voorzitter@uddelsbelang.nl of mobiel op 06 5383 7058

Alianne Berens is bereikbaar via secretaris@uddelsbelang.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX