Menu
Nieuwsoverzicht

Wintermarkt

8 november 2022

1770x gelezen

UDDEL – De Wintermarkt Uddel keert na 3 jaar afwezigheid weer terug rondom het dorpshuis van Uddel in een nieuw jasje. Dit jaar staat de markt gepland op vrijdag 2 december van 16:00 tot 22:00 uur.

Vanaf dit jaar wordt de markt georganiseerd door dezelfde organisatie als de Zomermarkt Uddel.

Met een frisse blik is er gekeken naar wat nu een goede wintermarkt is. De organisatie is van mening dat dit toch de sfeer en beleving moet zijn.

Nieuw dit jaar is een heuse schaatsbaan van 100 vierkante meter die gratis toegang biedt voor iedereen. Een leuke toevoeging die mede mogelijk is gemaakt door diverse sponsoren.

Natje en een droogje

Op de markt zijn er voldoende gelegenheden voor eten en drinken. Zo is tweevoudig Nederlands Kampioen palingroken Cor Jansen van de partij voor een verse, heerlijke paling en andere vissoorten.

Maar ook de lokale slager met een vleeswieg, verse poffertjes, oliebollen, warme chocomel en glühwein etc. Een biertje en een wijntje horen er ook bij uiteraard.

Markt

Op de markt zelf is veel verkoopwaar. Van kerstproducten tot speelgoed en van inpakmaterialen tot kachels. Met circa 50 Oud Hollandse marktkramen belooft het weer flink gezellig te worden.

De organisatie verzorgt de algehele aankleding door middel van sfeerverlichting en vuurkorven, maar ook worden echte sneeuwkanonnen ingezet!

Op de markt zullen diverse dingen worden uitgedeeld, zoals een kopje erwtensoep en wat lekkers van de Qstove!

Voor vragen en/of meer informatie: wintermarkt@uddel.info

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX