Menu
Nieuwsoverzicht

Wintermarkt op Buitenplaats Het Loo

9 december 2023

751x gelezen
60

UDDEL – Wat zijn we ontzettend blij met hoe alles is verlopen op de vernieuwde Wintermarkt op Buitenplaats Het Loo! Op vrijdag 8 december was het van 16:00 tot 21:00 uur één groot feest. De nieuwe locatie was prachtig winters aangekleed, waardoor we als bezoekers echt het ultieme wintergevoel hebben ervaren. Dit jaar hadden we nog meer in petto dan vorig jaar, met een grotere schaatsbaan voor de kinderen, die bijna twee keer zo groot was. Het gebruik ervan was gratis, en bezoekers hoefden zelfs hun schaatsen niet mee te nemen, aangezien we ze in alle maten beschikbaar hadden. Ook kunnen we met trots zeggen dat er maar liefst 5 indrukwekkende ijssculpturen zijn gemaakt door getalenteerde kunstenaars. Een waar kunstwerk! Natuurlijk hebben we het terrein rijkelijk voorzien van vuurkorven, sneeuwmachines, kunstsneeuw en meer.

Met circa 65 sfeervolle kramen en stands verspreid over het hele terrein, inclusief de deelname van lokale ondernemers uit Uddel en andere partijen, hebben we een gevarieerd scala aan verkoopwaar geboden. Van kerstmutsen tot bloemstukken, wollen kleding tot speelgoed, er was voor ieder wat wils.

En we mogen niet vergeten te benoemen dat op deze dag niemand thuis hoefde te koken, want we hadden tal van eetgelegenheden op de markt. Bezoekers konden genieten van een heerlijk kopje koffie of chocolademelk met lekkernijen, en vervolgens smullen van broodjes braadworst of beenham, poffertjes, Luikse wafels, versgebakken kibbeling en zelfs Chileens streetfood. Zowel binnen als buiten in het restaurant konden bezoekers terecht voor verfrissende drankjes. Wat een feestelijke dag was het op de vernieuwde Wintermarkt op Buitenplaats Het Loo!

 

Foto’s redactie Uddel.info & Herman van Dalfsen

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX