Menu
Nieuwsoverzicht

Wintermarkt 8 december

4 december 2023

2536x gelezen
3

UDDEL – Vrijdag 8 december staat de vernieuwde Wintermarkt gepland van 16:00 tot 21:00 uur. Dit jaar op een nieuwe locatie: Buitenplaats Het Loo.

Deze nieuwe locatie zal winters en sfeervol worden aangekleed. We trekken nog wat meer uit de kast dan vorig jaar om u als bezoeker een echt winters gevoel mee te geven.

Ook dit jaar is er weer een schaatsbaan aanwezig voor de kinderen. Deze is bijna eens zo groot als vorig jaar. Gebruik hiervan is gratis en ook mag je je eigen schaatsen thuis laten. Deze zijn namelijk in alle maten verkrijgbaar. Daarnaast zullen er maar liefst 5 ijssculpturen gemaakt worden door een aantal kunstenaars. Zeer knap werk! Uiteraard zullen er ook voldoende vuurkorven zijn, sneeuwmachines en kunstsneeuw enzovoort.

Verspreid over het gehele terrein zullen er circa 65 sfeervolle kramen/stands staan met hun verkoopwaar. Hier zijn de Uddelse ondernemers uiteraard ook weer van de partij, maar ook de andere partijen. Denk hierbij aan kerstmutsen, bloemstukken, wollen kleding, speelgoed en nog veel meer.

Deze dag hoef je zeker niet thuis te koken, want er zijn voldoende eetgelegenheden op de markt. Te beginnen met een lekker bakje koffie/cholademelk met wat lekkers erbij. Verder zijn er broodjes braadworst/beenham, poffertjes, Luikse Wafels, vers gebakken kibbeling en Chileens streetfood. Binnen en buiten in het restaurant kan je terecht voor het drinken.

Omdat de locatie verhuisd is, zijn we er ons ook van bewust dat we op een leuke en goede manier vervoer moeten regelen.

Verkeer vanaf Elspeet/Uddel/Apeldoorn kan parkeren bij Dorpshuis Het Blanke Schot. Hier zal ook een verkeersregelaar staan.

Verkeer vanaf Kootwijk/A1/Garderen/Ermelo kan parkeren langs de Paleisweg. Met parkeerborden en tekst karren zal dit duidelijk worden aangegeven.Vanaf beide locaties kan je eenvoudig opstappen met de gratis pendelbus(geheel in stijl) word je precies voor de hoofdingang afgezet.

Er zullen twee bussen rijden, zodat je om de circa 5 minuten op kan stappen. De laatste bus terug rijdt tot circa 23:00 uur

Zowel de pendelbus, als parkeren en de entree is dus voor iedereen GRATIS.

Kom je met de fiets? Dan kan je aan de achterzijde parkeren en loop je zo de markt op.

Graag tot dan!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX