Menu
Nieuwsoverzicht

Wintermarkt 2022

2 december 2022

1879x gelezen
15

UDDEL – De inwoners van Uddel waanden zich op vrijdag 2 december even helemaal in winterse sferen. De vele bezoekers werden welkom geheten door een groot verlicht bord die de woorden “wintermarkt” vormden.

Er was zelfs sneeuw wat over de mensen heen dwarrelde. De koude temperatuur maakte het echt winters. Maar wat een gezelligheid. Veel ondernemers boden hun koopwaar aan met een grote glimlach en er is ontzettend goed verkocht. Van oliebol tot mandarijntjes en van een broodje worst, warme chocolademelk, tot een heerlijke cake; het was allemaal aanwezig.

Tijd voor een praatje was er zeker. Overal zag je groepjes mensen staan bij de vuurkorven, die voor een sfeervol beeld zorgden, en tevens een heerlijke warmte verspreidden. De herkenbare gezelligheid zoals een markt hoort te zijn. De organisatie kijkt met een ontzettend tevreden blik terug op deze prachtige en goed georganiseerde markt. Optimale sfeer, blije gezichten en het weer wat natuurlijk uitermate geschikt is voor deze wintermarkt maakte het plaatje helemaal compleet..

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX