Menu
Nieuwsoverzicht

Winnaars zagen mooie resultaat van hun tekening

16 september 2017

7

UDDEL   –    Bij HBT transport uit Uddel hadden ze ter gelegenheid van de Open Bedrijvendag op 9 september j.l. een tekenwedstrijd uitgeschreven. De twee mooiste tekeningen komen achterop twee trailers te hangen. Kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar konden een tekening inleveren.

Er zijn 47 prachtige tekeningen ingeleverd, wat de keuze extra moeilijk maakte. Maar er is een keuze gemaakt en de tekeningen van Rhode Spelt uit Uddel en van Sam van Lagen uit Garderen kwamen als winnaars uit de bus. 

Zaterdag 16 september was het grote moment daar dat Rhode en Sam het eindresultaat konden komen bekijken. In aanwezigheid van hun ouders mochten ze poseren voor hun tekening die achterop de trailer was aangebracht.

Vol trots stonden ze bij hun eigen tekening en ontvingen uit handen van Arjo Bronkhorst van HBT ook nog een aardige attentie. Trots mogen ze zijn, want hun tekening rijdt nu door Nederland, maar ook door Europa waar iedereen ze kan bewonderen. 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX