Menu
Nieuwsoverzicht

Wilma is 24,5 kilo afgevallen!!!

30 augustus 2021

1306x gelezen

Wilma (34) uit Uddel is trotse moeder van 3 meiden maar iedere zwangerschap werd Wilma zwaarder, tot op het punt dat ze niet meer lekker in haar vel zat…
“Mijn lijf was steeds meer veranderd tot op het punt dat ik mij niet eens echt vrouw meer voelde. Mijn oom was 25 kilo afgevallen met Lifestyle Change en heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken om ook mee te doen.”

Op 13 september start er weer een Lifestyle Change. Ook in Uddel, waar Wilma onze Lifestyle Change Coach is! Wil jij ook gegarandeerd 6 tot 12 kilo afvallen in 8 weken zonder strikt dieet en leren hoe je een jojo-effect voorkomt? Ga dan naar uddel.afvallenmetolav.nl voor alle informatie.

“Ik had van tevoren niet verwacht dat het zo goed zou gaan. Ik ben iedere week afgevallen en kreeg veel energie van het team en de andere Lifestyle Changers. Na Lifestyle Change ben ik verder gewandeld op de weg die ik was ingeslagen, omdat ik me daar zoveel beter door voelde!”

“Door Lifestyle Change ben ik mij weer meer vrouw gaan voelen. Aantrekkelijker. Ook kan ik het drukke gezinsleven nu beter overzien omdat ik meer energie heb en sterker en fitter ben. Natuurlijk zijn er wel dagen dat het iets minder gaat en ik moe ben. Maar dat is ook niet gek met 3 jonge kinderen! Omdat ik iedereen gun dat ze lekkerder in hun vel komen te zitten, gezonder zijn en zich fijn voelen, wilde ik ook graag Lifestyle Change Coach worden. Op 29 maart dit jaar was het dan zover en wat was het een succes! Meer dan 20 Uddelnaren haakte aan en zijn samen heel veel kilo’s kwijtgeraakt. Op 13 september hoop ik op weer net zo’n grote, gezellige, gemotiveerde groep Lifestyle Changers uit Uddel en omgeving!”

Nieuwsgierig geworden?

Vraag dan nu gratis en vrijblijvend alle informatie aan via uddel.afvallenmetolav.nl.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX