Menu
Nieuwsoverzicht

Wilma gezegend met zwangerschap

29 augustus 2022

1615x gelezen

UDDEL – Op 5 september start de volgende Lifestyle Change in Uddel. Het afvalprogramma van Olav Pranger, waarvoor Wilma van den Hoorn de afgelopen anderhalf jaar zo enthousiast de sportlessen verzorgde. Het bezorgde haar bijna een status als BU’er.

“Haha. Bekende Uddelaar. Daar leek het af en toe wel op ja.” Aldus Wilma. “Waar ik ook kwam spraken mededorpsgenoten mij aan. Vaak om mij een compliment te geven over de transformatie die ik had doorgemaakt, maar eigenlijk nog vaker omdat ze met vragen zaten. Bijvoorbeeld vragen over wat ik dan zoal at of welke sportoefeningen ik had gedaan. Natuurlijk waren er ook vragen over Lifestyle Change.”

Lifestyle Change Uddel was vanaf de allereerste editie een groot succes.

“Gemiddeld deden er iedere keer zo’n 25 tot 30 mensen mee. De meeste mensen kwamen uit Uddel, maar ook vanuit Elspeet en Garderen meldde mensen zich aan. Ik had van tevoren niet verwacht dat er zoveel animo zou zijn. Blijkbaar was er echt behoefte aan een effectief afvalprogramma waarbij je gewoon normaal kan blijven eten, waardoor de kans op een terugval heel klein is.”

Dit keer zal Wilma er echter niet bij zijn.

“Ik had het heel graag gedaan, maar ben gezegend met een zwangerschap. Ik ben nu 23 weken onderweg, en sportlessen geven zie ik nu even niet zitten. Daarom ben ik blij dat Bernadette Juffer, die ook heel enthousiast is over Lifestyle Change, het stokje van mij over wilde nemen. Deze keer doet zij het alleen en de volgende keer gaan we het waarschijnlijk samen doen!”

Op dit moment zijn er nog plekken voor Lifestyle Change Uddel.

De mogelijkheid tot inschrijven sluit woensdag 31 augustus om 23:59.

Nieuwsgierig geworden?

Stuur dan een Whatsapp bericht naar Olav Pranger zelf. Zijn mobiele telefoonnummer is 06 – 31 33 09 84. Hij zal u dan zo snel mogelijk van alle informatie voorzien zodat u zich nog op tijd kan inschrijven, mocht u dat willen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX