Menu
Nieuwsoverzicht

Wilma, bekende Lifestyle Change Coach uit Uddel, klaar om weer een groep te begeleiden na haar bevalling

14 augustus 2023

1178x gelezen
2

Uddel – Na een welverdiend zwangerschapsverlof is Wilma, de trotse moeder van vier kinderen, klaar om op 4 september 2023 weer een groep te begeleiden voor het populaire Lifestyle Change programma. De 36-jarige coach heeft al drie dochters en verwelkomde onlangs haar vierde kindje, ditmaal een zoontje. Met haar persoonlijke ervaringen in gewichtstoename tijdens eerdere zwangerschappen, is Wilma vastberaden om samen met haar deelnemers weer grip te krijgen op haar gewicht en een gezondere levensstijl na te streven.

Wilma is één van de fitcoaches van het Lifestyle Change programma, dat zowel Online als op 5 buitenlocaties word gegeven. Het team van Lifestyle Coaches bestaat uit fitcoaches en voeding- en mindsetcoaches. Het uitgebreide programma staat bekend om zijn unieke aanpak en focus op duurzame transformaties. Het is een 8 weken durend programma dat verder gaat dan traditionele diëten en tijdelijke oplossingen. De essentie van het programma ligt in het begrijpen van de mindset rondom eten en het maken van gezondere keuzes op lange termijn. Wilma gelooft sterk in deze benadering en is zelf een levend voorbeeld van de succesvolle resultaten die het programma kan opleveren.

In een eerdere editie op Uddel.info gaf Wilma aan dat ze zich steeds minder vrouwelijk voelde door haar gewichtstoename tijdens eerdere zwangerschappen. Na het ontdekken van het Lifestyle Change programma, werd ze geïnspireerd door het succesverhaal van haar oom, die 25 kilo was afgevallen dankzij het programma. Hierdoor besloot ze om zelf deel te nemen en heeft ze niet alleen haar gewicht onder controle gekregen, maar ook een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen en vitaliteit ervaren.

Met een groeiende motivatie en energie na haar eigen succes, besloot Wilma om Lifestyle Change Coach te worden. Op 13 september 2021 startte ze haar eerste groep in Uddel, waar meer dan 20 deelnemers samen veel kilo’s verloren en in 2022 zijn er nog twee groepen gestart. Haar enthousiasme en persoonlijke ervaringen hebben gezorgd voor een gezellige en gemotiveerde groep Lifestyle Changers uit Uddel en omgeving.

Het Lifestyle Change programma heeft een positieve invloed gehad op het leven van veel deelnemers, waaronder Wilma zelf. Het programma richt zich op bewustwording, persoonlijke begeleiding en het creëren van gezonde gewoontes die een leven lang meegaan.

Op dit moment zijn er nog plekken voor Lifestyle Change Uddel!
Samen met Wilma en de motiverende community van Lifestyle Changers kun jij ook werken aan een gezondere versie van jezelf en de vicieuze cirkel van gewichtstoename doorbreken!

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het Lifestyle Change programma onder begeleiding van Wilma, kun je voor meer informatie en inschrijving terecht op www.lcnederland.nl. Mocht je liever even persoonlijk contact willen, bel dan gerust 06- 44858077 (Gerda, voeding en mindsetcoach)

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX