Menu
Nieuwsoverzicht

Wilma (33) uit Uddel: “Heb nu meer energie”

23 maart 2021

Advertentie

Wilma (33) uit Uddel is trotse moeder van drie meiden maar iedere zwangerschap werd Wilma zwaarder. Tot op het punt dat ze niet meer lekker in haar vel zat…

“Mijn lijf was steeds meer veranderd tot op het punt dat ik mij niet eens echt vrouw meer voelde. Mijn oom was 25 kilo afgevallen met Lifestyle Change en hij heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken om ook mee te doen.” Op 29 maart start er weer een Lifestyle Change. Ook in Uddel, waar Wilma de Lifestyle Change Coach gaat zijn.

Wil jij ook gegarandeerd 6 tot 12 kilo afvallen in 8 weken zonder strikt dieet en leren hoe je een jojo-effect voorkomt? Ga dan naar www.afvallenmetolav.nl voor alle informatie!

“Ik had van tevoren niet verwacht dat het zo goed zou gaan. Ik ben iedere week afgevallen en kreeg veel energie van het team en de andere Lifestyle Changers. Na Lifestyle Change ben ik verder gewandeld op de weg die ik was ingeslagen, omdat ik me daar zoveel beter door voelde!”

Wilma is inmiddels 17,3 kilo afgevallen!

“Ik ben trots op Wilma. Ze heeft gedaan wat veel vrouwen veelte lang uitstellen. Ze heeft actie ondernemen en is beter voor zichzelf gaan zorgen.” Aldus Olav Pranger, eigenaar van Get Healthy in Ermelo en Harderwijk en schrijver van het boek Nooit meer dik.

“Door Lifestyle Change ben ik mij weer meer vrouw gaan voelen. Aantrekkelijker. Ook kan ik het drukke gezinsleven nu beter overzien omdat ik meer energie heb en sterker en fitter ben. Natuurlijk zijn er wel dagen dat het iets minder gaat en ik moe ben. Maar dat is ook niet gek met 3 jonge kinderen! Omdat ik iedereen gun dat ze lekkerder in hun vel komen te zitten, gezonder en gelukkiger mogen zijn, wilde ik graag Lifestyle Change Coach worden. Ik hoop dat er veel mensen uit Uddel en omgeving 29 maart aanhaken, al vind ik het natuurlijk ook best wel een beetje spannend!”

Vanavond, op 23 maart is er de allerlaatste gratis en vrijblijvende online informatieavond waarop Olav zijn verhaal deelt en vertelt hoe je met zijn methode grip op je gewicht kan krijgen, niet voor even maar voor het leven.

De mogelijkheid tot inschrijven sluit woensdag 24 maart om 23:59.

Nieuwsgierig geworden?

Ga dan naar www.afvallenmetolav.nl!

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX