Menu
Nieuwsoverzicht

Wilhelminahof komende maand in het teken van kunst

1 juni 2019

UDDEL – De hele maand juni staat de Koningin Wilhelminahof in het teken van kunst. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, maar ook aan glas in lood maken, quilten of muziek.

Vanaf maandag 3 juni is er een expositie van schilderijen, gemaakt door dorpsgenoten. Deze kunt u bezichtigen tijdens de openingstijden van de Koningin Wilhelminahof.

Op donderdagmiddag 6 juni worden er onder leiding van een muziekgroepje oud-Hollandse liederen en het Uddelse volkslied gezongen.
Op dinsdag 11 juni zijn er ’s middags van 14.00 tot 16.00 uur en ’s avonds van 19.00 tot 21.00 uur enkele kunstenaars uit het dorp aanwezig om te laten zien wat zij maken. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken!

Op donderdag 13 juni houdt Henk Dekker vanaf 14.00 uur een presentatie over schilderijen en wil hij ook een aantal portretten schilderen.

Zijn er nog meer dorpsgenoten die iets willen exposeren/muziek maken/vertellen dan kunnen zij contact opnemen met de Koningin Wilhelminahof (402010) of met Rita Hop (401807)

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX