Menu
Nieuwsoverzicht

Koningin Wilhelminahof doet beroep op inwoners Uddel voor grote verhuizing

29 mei 2020

UDDEL – Eind dit jaar / begin 2021 hoopt Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelminahof haar activiteiten te verhuizen naar de nieuwe locatie aan de Uttilochweg. De bouw van het complex vordert inmiddels gestaag.

De totale kosten van de verhuizing zijn begroot op 150.000 euro. Hierin zit ook een belangrijke post opgenomen voor de te vervangen zaken, zoals de aanschaf van een nieuwe keuken om de maaltijden te kunnen blijven bereiden voor de dagbesteding en de inloopmaaltijden. De Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelminahof en de Stichting Vrienden van de Koningin Wilhelminahof kunnen zelf 50.000 euro betalen. Dat betekent dat er nog 100.000 euro nodig is voor de verhuizing en de te vervangen zaken. Daarom doet de stichting een beroep op de inwoners van Uddel.

Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelminahof voorziet in Uddel in een behoefte en maakt het (mede)mogelijk dat de ouderen lang(er) in het dorp kunnen blijven wonen. Door de vele vrijwilligers is het ook mogelijk om allerlei activiteiten te organiseren voor de ouderen. Hier willen de stichting en vele anderen graag mee door gaan.

“We doen dit verzoek met enige schroom omdat we ons realiseren dat nagenoeg iedereen te kampen heeft met de gevolgen van de huidige coronacrisis. Velen raakt dit ook financieel. Uiteraard is hiervoor alle begrip, maar we hopen toch niet tevergeefs een beroep op u te doen,” aldus Kees Zwaan en Willem Kok in een brief aan de inwoners.

Op de website www.wilhelminahofuddel.nl is een mooie impressie te vinden van hoe het gebouw en de ruimten eruit komen te zien.

 


 

We zouden het erg waarderen als u (de verhuizing van) Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelminahof financieel wilt ondersteunen. Graag vernemen wij van u of u dit wilt doen en welke bijdrage u kunt leveren. U kunt reageren via het e-mailadres stichtingvriendenkwh@gmail.com of direct uw bijdrage overmaken naar NL75RABO0303332255 onder vermelding van uw (bedrijfs)naam. Alvast heel hartelijk dank!

Een hartelijke groet van de Stichting Ontmoetingscenturm Koningin Wilhelminahof en de Stichting Vrienden van de Koningin Wilhelminahof.

Kees Zwaan Willem Kok

 

 

Beeld: Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelminahof

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX