Menu
Nieuwsoverzicht

Wijziging programma Manneninloop 7 november

3 november 2022

910x gelezen

UDDEL – Maandag, 7 november, hoopt de manneninloop weer een bijeenkomst te beleggen. Het was aanvankelijk de bedoeling dat Remke van der Brugge ons iets zou vertellen over Herman Boerhaave en zijn betekenis voor de huidige geneeskunde. Vanwege persoonlijke omstandigheden is Remke van der Brugge echter verhinderd op onze bijeenkomst aanwezig te zijn. We zijn heel blij dat Bartus Vos, die onze gastspreker zou zijn op 5 december, bereid bleek te willen ruilen met Remke van der Brugge. Daardoor kan de bijeenkomst van 7 november gewoon doorgaan en hoopt Remke van der Brugge later, op 5 december, alsnog zijn verhaal aan ons te vertellen.

Bartus Vos zal ons op 7 november het een en ander laten zien en vertellen over de historie van Uddel. Zijn geactualiseerde presentatie zal veel aardige herinneringen naar boven halen bij de geboren en getogen Uddelnaren en is ook erg interessant voor degenen, die hier later zijn komen wonen. Het geeft een goede indruk van de sterke mate van ontwikkeling van ons dorp.
Van harte nodigen wij alle mannelijke senioren uit!!

Groet, Dries, Gijs en Kees

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX