Menu
Nieuwsoverzicht

Werkbezoek SGP

28 mei 2024

967x gelezen

UDDEL – Afgelopen vrijdag ging de SGP-fractie in Apeldoorn op werkbezoek in Uddel. Uddel is voor de SGP-fractie een belangrijk onderdeel van onze gemeente.
Tijdens dit werkbezoek gingen we op bezoek bij Van Drie Group in Uddel. Een familiebedrijf die snapt wat ondernemen is. We hebben uitleg gekregen over de hele keten en een rondleiding gehad in een kalverhouderij en bij de diervoermachines van Alpurobreeding. Ook is er onder genot van heerlijke hapjes kalfsvlees gesproken over wat de gemeente kan betekenen voor het bedrijf.

Een etentje bij Buitenplaats ’t Loo volgde hierna.

Toen de innerlijke mens gevoed was, nam jachtopziener en faunabeheerder Bunt van Kroondomein het Loo ons mee naar de prachtigste plekjes.

Ondanks de regen bleven de zwijnen en de herten niet schuilen en hebben we ze gezien.
Bovenal hebben we genoten van de prachtige natuur, Gods schepping. Wij zijn rentmeesters op deze aarde en hebben de opdracht om te zorgen voor deze aarde. Wat is het een zegen om dan zulke prachtige plekken binnen Uddel, die getuigen van Gods grootheid, samen te mogen bewonderen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX