Menu
Nieuwsoverzicht

Werkbezoek Henri Bontenbal aan GEUS

19 oktober 2024

1134x gelezen
2

Afgelopen vrijdagmiddag bezocht Henri Bontenbal, Tweede Kamerlid en lijsttrekker van het CDA, ons dorp Uddel. Samen met gedeputeerde Peter Drent en diverse lokale bestuurders, inspecteerde hij het project ‘Kroes’ aan het Uddelerveen 91. Dit bezoek, georganiseerd door het CDA, benadrukte het belang van deze locatie binnen het uitvoeringsplan van GEUS.

Voorzitter van Uddel Onderneemt Herman van Dalfsen stelt: “Het is van groot belang dat politici en bestuurders met eigen ogen zien wat de lokale consequenties zijn van het beleid in een landbouwgebied als Uddel.”
Henri Bontenbal is een prominente Nederlandse politicus en leider van het CDA. Hij staat bekend om zijn pleidooi voor een verantwoordelijke samenleving waarin burgerschap en vertrouwen centraal staan. Bontenbal benadrukt de noodzaak van langetermijnpolitiek en investeringen in de economie van morgen.

Het werkbezoek van Henri Bontenbal aan Uddel onderstreept zijn betrokkenheid bij lokale projecten en zijn visie op een verantwoordelijke samenleving.

Uddels Belang voorzitter Chris van de Boom: “We willen met bezoeken zoals met Henri Bontenbal laten zien dat door samen te werken met lokale partijen en instanties zoals Uddel Onderneemt en Uddels Belang, duurzame oplossingen kunnen worden nagestreefd die onze gemeenschap ten goede komen.”

Als aandenken ontvingen de deelnemers het boek Uttiloch Uddelt Uddel over de geschiedenis van Uddel.

Meer informatie over GEUS. https://gebiedsaanpakgeus.nl/

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX