Menu
Nieuwsoverzicht

Wensambulance bij Uddels Goud

15 maart 2024

1085x gelezen

UDDEL – De presentatie in februari over het werk van het Veteranen Search Team was zeer interessant. De volgende ouderenmiddag zal – net als alle andere ouderenmiddagen – weer een interessante presentatie middag worden. Mogelijk kent u de Veluwse Wensambulance wel, een stichting die er alles aan doet om die ene (laatste) wens van een (ernstig) zieke te vervullen.

Op woensdag 20 maart a.s. om 14.00 uur komen twee vrijwilligers naar de Wilhelminahof om te vertellen over dit belangrijke werk. Zij ondersteunen hun verhaal met foto’s, filmpjes en verhalen. Als de ambulance geen wensrit hoeft te rijden wordt die ook meegebracht zodat u met eigen ogen kunt zien hoe alles in zijn werk gaat. De vrijwilligers brengen ook promotiemateriaal mee zoals beren, boeken, speelgoedambulances en pepermunt. U kunt dit, als u wilt, kopen. De opbrengst geeft de stichting een financieel steuntje in de rug.

Uddels Goud hoopt weer veel mensen te mogen verwelkomen in de Wilhelminahof.
Aanvang 14.00 uur, koffie/thee 50 c. per kopje

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX