Menu
Nieuwsoverzicht

Welkom op de manneninloop van 5 februari 2024

26 januari 2024

682x gelezen

UDDEL – De volgende ontmoeting van de manneninloop zal plaatsvinden in de Wilhelminahof.

Op deze bijeenkomst hoopt de heer Saber Klooster een inleiding te houden. Saber Klooster is een deskundige op het gebied van security management.

D.V. maandag, 5 februari, zal hij ons het een en ander vertellen over: Digitale Criminaliteit.

Digitale criminaliteit is een in belang toenemend fenomeen. In 2021 is 17 procent van de bevolking slachtoffer geweest van online criminaliteit. Het gaat hierbij om strafbare feiten in de sfeer van o.a. oplichting en fraude, bedreigen, pesten en stalken. Het is een problematiek, waarmee wellicht ook bezoekers van onze manneninloop te maken hebben gehad. Wij hebben Saber Klooster bereid gevonden om op 5 februari met ons bij dit onderwerp stil te staan.

Met wat voor soorten van digitale criminaliteit kunnen we te maken krijgen? Welke maatregelen kunnen we nemen om de kans slachtoffer te worden tot een minimum te beperken? Hoe kunnen we tijdig onderkennen opgelicht te worden?
Over al dit soort vragen zal Saber Klooster met ons van gedachten wisselen.

Gezien het belang van het onderwerp roepen we de mannelijke 60-plussers graag op maandag 5 februari naar de Wilhelminahof te komen.

Op deze bijeenkomst zal ook de maatschappelijk werker voor Uddel, Iris Langeveld, aanwezig zijn. Zij wil zich graag voorstellen en aan het begin van de bijeenkomst vertellen wat zij voor de senioren in Uddel kan betekenen.

De bijeenkomst begint om half 10 (inloop vanaf kwart over 9). Het belooft een interessante en zinvolle bijeenkomst te worden.

Alle mannelijke senioren worden van harte uitgenodigd.

Een hartelijke groet en tot ziens op 5 februari.
Dries de Bruin, Gijs van Roekel en Kees Roos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX