Menu
Nieuwsoverzicht

We gaan weer voetballen! Wie doet er mee?

6 mei 2020

UDDEL – Na precies 2 maanden gaan we per 11 mei weer beginnen met de eerste voetbaltrainingen voor de jeugd tot en met 18 jaar.

Uitgangspunt is dat we dit op een voor iedereen veilige manier gaan doen. Op basis van de richtlijnen van de overheid en KNVB hebben we een protocol opgesteld en we verwachten van alle betrokkenen dat zij de gestelde regels zullen volgen.

De trainingen zullen op verzoek van de overheid voor iedereen worden opengesteld. Dit betekent dat iedereen tussen de 4 en 18 jaar de mogelijkheid krijgt om gratis mee te sporten.
Wil je of wil uw kind lekker meesporten, dan graag een Whatsapp bericht naar 06-10520730 of 06-17000562 of een email naar info@svprinsbernhard.nl met daarin de naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Om alles goed te laten verlopen, is het belangrijk eerst aan te melden zodat we weten wie er aanwezig zullen zijn en we alles duidelijk kunnen maken.

Hopelijk mogen we binnenkort de sporters verwelkomen op onze trainingen!

Bestuur sv Prins Bernhard

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX