Menu
Nieuwsoverzicht

Warmtestore geen luchtfietserij

3 oktober 2016

3

Meervelder Herman van Dalfsen bouwt met zakenpartner Hup door aan indrukwekkend bedrijf

UDDEL / KAMPEN    –   ‘Aan de kant, daar komt iets uit de lucht!’ In vliegende vaart buitelde een parachutist naar beneden, rakelings langs het fonkelnieuwe Warmte Experience Center. Om pal voor de ingang te landen, waar burgemeester Bort Koelewijn klaar stond om de sleutel van deze ‘man uit de Cloud’ in ontvangst te nemen. Met deze spectaculaire en toepasselijke stunt is onlangs, in het bijzijn van zo’n tweehonderd gasten, de nieuwe fysieke winkel van Warmtestore Kampen geopend.

Herman van Dalfsen uit Uddel is mede-eigenaar van de Warmtestore. In 2001 startte de Warmtestore als kachels en haarden webshop. Onder andere door de complete en vakkundige aanpak werd het een doorslaand succes en groeide Warmtestore uit tot de grootste kachels en haarden specialist van Nederland. Om de toppositie verder te versterken is nu gekozen voor uitbreiding met een indrukwekkend Warmte Experience Center. Naast het bieden van online koopgemak kan klanten een totale belevenis worden geboden van bijvoorbeeld, behalve de haard, een compleet ingerichte hoek van shouw tot verlichting. Deze hoek kan vervolgens ook als één geheel worden aangeschaft en door Warmtestore worden ingebouwd. De uitbreiding van webshops met stenen winkels is een ontwikkeling die door een handvol nationaal bekende webshops is ingezet. Warmtestore haakt daar nu ook bij aan met de bouw van één van de grootste showrooms in Nederland.

Van Dalfsen tekende voor het merendeel van het interieur en de opstelling van de haarden waardoor je als bezoeker steeds wordt verrast door een nieuwe, sfeervolle setting. Van Dalfsen: “Ik denk dat we hiermee iets unieks hebben neergezet.”Beleving is het toverwoord, beaamt zijn zakelijke partner Kampenaar Jeroen Hup. “We wilden een huiselijke omgeving creëeren, waarin de kachel onderdeel van het totaalplaatje is.”

www.warmtestore.nl  is lid van de Ondernemersvereniging Uddel
 
tekst en foto’s: Warmtestore
Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX