Menu
Nieuwsoverzicht

Wandel 3-daagse Uddel

4 mei 2023

865x gelezen

UDDEL – Over enkele weken is het zover… we gaan weer wandelen in en rondom Uddel op 23, 24 en 25 mei! Helaas hebben we enkele jaren moet overslaan, maar hopen dat er weer veel wandelaars zin hebben om te gaan wandelen in dit mooie gebied op de Veluwe.

Zoals voorheen worden er ook dit jaar routes van 5 km, 10 km en 15 km uitgezet.
Als u niet 3 avonden mee kunt wandelen dan kan er ook ingeschreven worden voor 1 of 2 avonden. Dat is dan zonder medaille, maar wel met verzorging.

 Vrijwilligers gezocht!!

We zoeken nog vrijwilligers die kunnen helpen bij de oversteekplaatsen. Hiervoor is een certificaat nodig volgens de gemeente. (Deze is eenvoudig te behalen.) We hebben een erg leuke groep vrijwilligers die ons bijstaan om dit evenement jaarlijks te laten slagen, maar kunnen nog extra hulp gebruiken.

Wilt u meer informatie of aanmelden neemt u dan zeker contact met ons op. Meekijken kan ook om te zien of het iets is voor u.

 We hebben enkele jaren geleden (voor covid-19) contact gezocht met Arjan en Peter de Bruin van De Bruin Process Equipment B.V. om te helpen met het produceren van nieuwe bewegwijzering.

De houten borden zijn toe aan vervanging na 13 jaar gebruikt te zijn. Zij hebben een nieuw model ontwikkelt samen met de wandelcommissie.

Zoals het ernaar uit gaan zien hebben we dit jaar dus nieuwe bordjes om u de weg te wijzen naast de uitgeschreven routes.

We hopen dat deze bordjes ook jaren gebruikt mogen gaan worden voor dit mooie en gezellige evenement.

 De voorinschrijving stond tot 30 april gepland, maar wilt u hier nog gebruik van maken dan kunt u een briefje met gegevens en de betaling nog tot 7 mei a.s. in een envelop bij ons brengen.

Dat kan bij Hanneke (06-1048 1584) op Harderwijkerweg 68 of bij Margret (06-1205 1682) op  Veenkamp 72 te Uddel.

Hierna kan er ingeschreven worden op de wandelavonden zelf, zie het affiche in de agenda op Uddel.info.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX