Menu
Nieuwsoverzicht

Vuurwerkoverlast, 38 meldingen vanuit Uddel

28 december 2016

1

UDDEL    –    Steeds meer mensen storen zich aan de vuurwerkoverlast rond Oud en Nieuw. De overlast wordt vooral veroorzaakt door harde knallen, te vroeg afgestoken vuurwerk en onveilige situaties op straat.
Jaarlijks zorgt vuurwerk voor miljoenen euro’s aan schade en honderden gewonden. Daarom hebben 30 lokale GroenLinks-fracties het initiatief genomen voor het meldpunt vuurwerkoverlast.nl.
Met de meldingen op vuurwerkoverlast.nl willen de initiatiefnemers de omvang van het probleem in kaart brengen. Ze pleiten voor een jaarwisseling waarbij vuurwerk alleen nog door professionals wordt afgestoken.

Op de kaart kun je zien waar de meldingen vandaan komen en hoeveel meldingen er binnen komen. De kaart woordt een aantal keren per dag bijgehouden.

Vanuit Uddel zijn er tot nu toe, 2 januari om 8.00 uur, 38 meldingen van mensen die zeggen hinder te ondervinden door vuurwerk. Alle 38 meldingen komen vanuit het centrum van Uddel.

http://www.vuurwerkoverlast.nl/page/kaart

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX