Menu
Nieuwsoverzicht

Vrijdag 11 maart verkiezingsdebat in Uddel: bent u er bij?

9 maart 2022

728x gelezen

UDDEL – De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. 16 maart kan iedere stemgerechtigde inwoner van Nederland weer zijn of haar stem uitbrengen. Er gebeurt veel in gemeente Apeldoorn en dus ook in Uddel. We hebben een wooncrisis, er moet een energietransitie plaatsvinden. Daarnaast is er ook nog een stikstofcrisis en staat de agrarische sector in haar huidige vorm ter discussie. Al met al genoeg zaken om eens met lokale politici hierover in debat te gaan. Dit kan op vrijdag 11 maart van 20.30 tot 22.30 uur. Uddels Belang organiseert dit debat. De avond zal onder leiding staan van de ervaren debatleider Riekelt Pasterkamp, freelance journalist en inwoner van Apeldoorn.

Inmiddels hebben ruim 10 politieke partijen zich aangemeld voor dit debat, wat zal plaatsvinden in Het Blanke Schot. Vanaf 20.00 uur is de zaal open. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Wel geldt vol = vol.

Dit debat zal ook uitgezonden worden via omroep Samen1, de publieke zender van gemeente Apeldoorn. Via www.uddel.info zal een link beschikbaar zijn om de uitzending te volgen.
Koffie en thee is deze avond gratis. Er zullen muntjes verkocht worden voor de overige consumpties. Deze muntjes zijn overigens ook geldig op andere momenten in Het Blanke Schot.
Uddels Belang hoopt en rekent op een hoge opkomst. Dit is het moment om uw stem te laten horen en politici te bevragen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX