Menu
Nieuwsoverzicht

Vrachtwagen uitgebrand

23 september 2016

3

UDDEL   –    Afgelopen nacht, van donderdag op vrijdag, moest de Uddelse brandweer, rond 03.30 uur, uitrukken voor een vrachtwagen die in brand stond aan de Amersfoortseweg. Ondanks dat de korpsen van Hoog Soeren en Apeldoorn Centrum en Logistiek ook waren opgeroepen kon niet worden voorkomen dat vrachtwagen uitbrandde. De chauffeur die hevig was geschrokken had net in Garderen een lading brood gelost. Hij heeft nog één tas kunnen redden en verder ging alles verloren in de brand.

Zaterdagmorgen, 24 september, moest de brandweer uit Uddel weer in actie komen. Deze keer, rond 06.45 uur, voor een vrachtwagen die op de A1, richting Apeldoorn, kantelde doordat de Litouwse chauffeur een mobiel portaal met rijstrooksignalering over het hoofd had gezien. De truck was geladen met bloemen. Twee gewonden zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De A1 richting Apeldoorn was afgesloten, rond 15.45 uur is de weg weer open.

Meer foto’s:  www.brandweeruddel.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX