Menu
Nieuwsoverzicht

Vossegat Ranking heeft nieuwe winnaar

1 april 2017

2

UDDEL / MEERVELD    –    Voor de darters die meededen aan de Vossegat Ranking 2016-2017 zit het seizoen er weer op. De Ranking ging over zeven avonden, die begonnen op 23 september 2016. Er waren 58 deelnemers die zich ingeschreven hadden en die er een sportief seizoen van hebben gemaakt. Vrijdagavond 31 maart 2017 was de finaleavond. Er was dit jaar een nieuwe winnaar, en dat was Gerhard van de Bruinhorst uit Barneveld, dat leverde hem een weekend Center Parcs op. De eerste twintig op de ranglijst vielen allemaal in de prijzen.

De hoogste finish van de winnaar, Gerhard van de Bruinhorst, was 128, maar daarmee was hij niet de nummer één. Die eer viel ten deel aan Henk van de Steeg, hij had de hoogste finish van allemaal met 160.

Bij ’t Vossegat kijken ze terug op een geslaagd seizoen van de Vossegat Ranking en zien al weer uit naar het nieuwe seizoen.

De eerste twintig zijn:

 1.  Gerhard van de Bruinhorst

 2 . Enri van Roekel

 3.  Gj Bronkhorst

 4.  Henk Vd Steeg

 5.  Bart Bleyenberg

 6.  Herco van Roekel

 7.  Gert Westenbroek

 8.  Arnoud Koetsier

 9.  Bastiaan Fredriksen

10. René Druijff

11. Peter den Uijl

12. Gert van Harskamp

13. Michael Versteeg

14. Gerrit Vermeer

15. Theo Bronkhorst

16. Arie Blankespoor

17. Mark vd Koot

18. Benny Vos

19. Arend Versteeg

20. Margreet vd Steeg

 

foto: ’t Vossegat

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX