Menu
Nieuwsoverzicht

Voortreffelijk voorjaarsbuffet bij Uddel Samen

25 april 2024

847x gelezen
20

UDDEL – Het is al jaren een vaste gewoonte dat er voor inwoners van Uddel, van 60 jaar en ouder, een voorjaarsbuffet wordt gehouden in de Wilhelminahof door Uddel Samen. Woensdag 24 april was het weer zover en waren er zestig personen die zich die gelegenheid niet voorbij lieten gaan.

De dames en heer, die ook koken voor de bezoekers van de reguliere eettafel, begonnen ‘s middags al vroeg met de voorbereiding, zodat om vijf uur alles klaar was om de eetlustigen te voorzien van een heerlijke maaltijd. Daarvóór was er natuurlijk tijd voor een bakje koffie.

Er werd een Indonesisch gerecht geserveerd, met onder andere witte rijst, nasi en bami en bij het zien ervan liep menigeen het water in de mond. De bezoekers van het voorjaarsbuffet lieten het zich goed smaken en ondertussen werd er ook gezellig ‘gekletst’ aan de tafels. Als afsluiter was er heerlijk ijs met verse vruchten en slagroom.

Alle hulde voor de dames en heer in de keuken voor het vele werk dat zij hiervoor hebben gedaan. Zij genoten op hun beurt er weer van om te zien hoe lekker iedereen heeft gegeten. Zij hebben het met veel plezier gedaan.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX