Menu
Nieuwsoverzicht

Voorstelronde nieuwe gezichten Stimenz

9 juli 2022

452x gelezen
2

Graag stel ik mezelf even aan u en jou voor! Mijn naam is Amber Hovius, werkzaam bij Stimenz in Apeldoorn. Sinds mei dit jaar ben ik als meidenwerker gestart in zowel Apeldoorn als het mooie Uddel!

Het meidenwerk houdt in dat er trainingen of activiteiten aangeboden kunnen worden die specifiek gericht zijn voor jonge tienermeiden (10-12 jaar of 12+). Je kunt hierbij denken aan een training gericht op het zelfbeeld, sociale omgeving, omgaan met je naasten en je beeld op de toekomst. Ook kan er vanuit meidenwerk invulling gegeven worden aan het doen van leuke, ontspannende activiteiten. Denk aan bijvoorbeeld een knutsel- of kookmiddag. Vanaf september hoop ik hiermee van start te gaan. De activiteiten zullen dan eens in de twee weken op de donderdagmiddag plaatsvinden bij het Wilhelminahof in Uddel.

Heeft u of heb jij nog een vraag? Stel deze gerust of kom een keer op donderdagmiddag langs!

Contactgegevens:
06-52762903
a.hovius@stimenz.nl

Hallo! Mijn naam is Hidde Martherus, ik ben jongerenwerker voor de organisatie Stimenz in Apeldoorn. Samen met mijn collega’s nemen wij een actieve rol aan in de wijk. We activeren, motiveren & ondersteunen de jeugd in de wijk daar waar nodig.

Wie ben ik: Zelf heb ik een grote affiniteit voor sport en voor het gesprek, dit zal je dan ook terugzien in mijn werkstijl. Mocht je ooit vragen hebben als ouder, voel je dan meer dan welkom om contact met mij te zoeken. Ik ben vaak op de vrijdag te vinden in Uddel.

U kunt mij altijd even bellen op het volgende nummer: 06-250-104-75. Ook mag en kunt u mij altijd mailen: H.martherus@stimenz.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX