Menu
Nieuwsoverzicht

Voorjaarsconcert Muziekvereniging Juliana

12 maart 2019

2

Op zaterdag 6 april a.s. zal muziekvereniging Juliana weer haar jaarlijks voorjaarsconcert geven. Ook dit jaar pakt Juliana groot uit, door samenmet Brassband Apeldoorn een concert te geven.

In 2018 vierde de Uddelse vereniging haar 85-jarig bestaan met diverse muzikale optredens. In het najaar was Juliana uitgenodigd deel te nemen aan het concert van Brassband Apeldoorn. Dit werd een prachtig concert.

De Apeldoornse vereniging is op 8 november 1938 opgericht als Postfanfare Apeldoorn en bestaat dus ook al  80 jaar. In de loop der jaren onderging de vereniging verschillende naamsveranderingen en in 1998 vond de transformatie van fanfare naar brassband plaats. Tot 1 januari 2010 was de vereniging gelieerd aan de TNT en heette TNT Brassband Apeldoorn. Vanaf 1 januari 2010 is de vereniging niet langer een bedrijfsvereniging en gaat zij als zelfstandig orkest onder de naam Brassband Apeldoorn door het leven.

De samenwerking tussen Juliana en brassband Apeldoorn belooft de bezoeker daarmee wederom een gevarieerd programma, ditmaal in Uddel.

Het concert is weer in de prachtige sporthal achter het dorpshuis. Dit keer wordt een kleine entreeprijs gevraagd voor niet donateurs/sponsoren.

Voor meer informatie: www.juliana-uddel.nl

Datum: 6 april 2019

Locatie: Het Blanke Schot

Aanvang: 19:30 (zaal open 19:00)

Toegang: €5,- (Donateurs/sponsoren gratis toegang)

Het concert bevat een pauze inclusief verloting.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX