Nieuwsoverzicht

Voorbereiding loopt naar wens

29 augustus 2021

1014x gelezen

UDDEL – Prins Bernhard boekte zaterdag haar eerste overwinning in de voorbereiding van dit seizoen. Vorige week werd er nog nipt verloren van Nagele. Ditmaal waren de oranjehemden te sterk voor het bezoekende Gorssel die dit seizoen eveneens acteren in de vierde klasse.

Saillant detail in deze wedstrijd was dat de gebroeders Koetsier (Arjen, Martijn en Walter) in de defensie van de basisopstelling stonden. Zij waren medeverantwoordelijk voor het houden van de nul.

Na een aantal kansen over en weer was het Freek Ruitenberg die de Uddelnaren in 28ste minuut op voorsprong zette. Daarna verzuimde de ploeg de voorsprong nog voor de theepauze uit te bouwen.

Na de rust werden er aantal wissels doorgevoerd. Dat was even wennen. Ook bij Gorssel werden een paar wissels doorgevoerd om op jacht te gaan naar de gelijkmaker, maar die kwam er echter niet. Het laatste kwart van de wedstrijd had Prins Bernhard het betere van het spel. Ook zij wisten niet meer tot score te komen. Eindstand 1-0.

Net als vorige week kan men tevreden terugkijken op een nuttige oefenwedstrijd. De volgende wedstrijd is zaterdag in en tegen Kesteren. Dit is 1e wedstrijd van de poulefase districtsbeker. De wedstrijd op Sportpark ‘De Leede’ begint om 14:30 uur.