Menu
Nieuwsoverzicht

Volwassenplaybackshow gewonnen door The 3 Tenors

6 november 2019

UDDEL – Na lang oefenen was afgelopen zaterdag toch eindelijk de volwassenplaybackshow. Na het jaarlijkse organiseren van de playbackshow voor de jeugd door de Jeugdclub, is men samen met de S.C.U. een aantal jaren geleden begonnen met het organiseren voor de playbackshow voor ouderen.

Veel bekende zangers uit binnen- en buitenland kwamen naar het Blanke Schot om te laten horen waartoe zij in staat waren. De avond begon met een gastoptreden van de winnaar van de playbackshow voor de jeugd: Lieke Bronkhorst. Zij liet zien over goede playbackkwaliteiten te beschikken om Vajèn met “Ooit zal ik gaan” te playbacken.

Daarna was het de beurt aan de artiesten die streden voor de prijzen van Nederlandse acts van Raymond van het Groenewoud en Ancora tot aan buitenlandse top-artiesten zoals Christina Aguilera en Jennifer Lopez. De ene act was net wat beter voorbereid dan de andere. Tussen de acts door kwam ook het demoteam van Ain’t No Joke voorbij, om aan het publiek te laten zien hoe goed zij kunnen dansen.

Na de verloting werden de prijzen uitgereikt. De taart voor de originaliteitsprijs werd uitgereikt aan de Village Girls met het liedje “Thank God, I’m a country girl”. De 3e en 2e prijs waren respectievelijk voor Cindy Lauper met het nummer “Girls just wanna have fun” en Celine Dion met “Power of Love”. De winnaars van de avond waren “The 3 Tenors” met “O Sole Mio” geplaybackt door Wim Pul, Freek de Ruiter en Anton Schouten (zie foto).

Wij willen graag alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor deze leuke en gezellige avond en tot over 2 jaar!

Foto en tekst: Jeugdclub Uddel

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX