Menu
Nieuwsoverzicht

Volleybal – Recreantentoernooi 2016

28 mei 2016

66

UDDEL   –   Vrijdagavond 27 mei 2016 was de slotavond van de Recreantencompetitie Randmeren van de Nederlandse Volleybal Bond NeVoBo in Sporthal De Schier in Uddel. Vierentwintig teams uit Lelystad, Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Elburg, Zeewolde, Harderwijk, Nunspeet, Garderen, Elspeet en Uddel sloten daar het seizoen 2015-2016 af, fanatiek maar sportief en met heel veel plezier.

Hellas R1, Remix ’98 en Van Engelen kwamen als poulewinnaar uit de bus en mochten de plaquette mee naar huis nemen.

Na hard werken in de bloedhete sporthal was het goed toeven in het Blanke Schot waar ook barbecues gereed stonden om de krachten weer op peil te krijgen. De muzikale begeleiding kwam van de achtkoppige band Soulciety uit Friesland die een fantastisch optreden gaven.

Volleybalvereniging UDEO toonden zich, in samenwerking met Het Blanke Schot een waardig gastheer/vrouw voor de volleyballers. Het laat ook zien wat er in Uddel allemaal mogelijk is om te organiseren in sporthal De Schier met daarbij het prachtige zalencomplex van het dorpshuis waar men gebruik van kan maken.

Op 4 juni zijn de Regiokampioenschappen Oost Nederland in Uddel: tussen 10:00 en 15:00 uur kun je daar wedstrijden tussen de beste teams van de regio bekijken.

tekst: Aart van de Kuilen, voorzitter UDEO

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX