Menu
Nieuwsoverzicht

Vloerplaat markeert start bouw 9 woningen in plan Aardhuus in Uddel

30 oktober 2017

3

UDDEL   –   Afgelopen vrijdag is het officiële startsein gegeven voor de bouw van 9 woningen in het plan Aardhuus in Uddel. Toekomstige bewoners, Luuk en Fenneke van Rinsum, legden de laatste vloerplaat om de start van de bouw te markeren, waarna er werd geproost op een voorspoedige bouw. De nieuwe, ruim opgezette woonwijk Aardhuus, die op de Veluwe aan de rand van het dorp ligt, krijgt zo nog meer vorm. 

De 9 woningen in fase 4 zijn gelegen aan de rand van het plan en ontworpen door TS Architecten. Qua architectuur zijn de woningen familie van de reeds gebouwde woningen, maar door de toepassing van detaillering en materiaalgebruik hebben ze toch een heel eigen karakter.

In het plan Aardhuus ontwikkelt en realiseert Aardhuus B.V. (een samenwerking van Janssen de Jong Projectontwikkeling, Bouwbedrijf Van de Kolk-Garderen, Veluwonen en Saltos) in totaal 90 woningen, waarvan reeds 44 woningen zijn gerealiseerd, en 16 bouwkavels. Op de ruime zelfbouwkavels zijn momenteel ook weer diverse vrijstaande woningen in aanbouw.

Alle 9 woningen in deze fase zijn verkocht. “Wel zijn er in de andere fasen nog enkele woningen en zelfbouwkavels te koop,” vertelt Rob Gerritsjans, regiomanager Oost bij Janssen de Jong Projectontwikkeling. Ook komen er weer nieuwe woningen in de verkoop, naar verwachting eind 2017, begin 2018. Daar zitten ook appartementen bij die aan de rand van Aardhuus gebouwd zullen worden.”

 

Meer informatie www.aardhuus.nl

tekst en foto’s:  www.janssendejongprojectontwikkeling.nl

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX