Menu
Nieuwsoverzicht

Vertrouwd gezicht in Uddels straatbeeld gaat weg

21 juni 2018

2

UDDEL    –    Bij PostNL gaat er wat veranderen bij de pakketbezorging. Binnenkort wordt de bezorging van paketten in Uddel gedaan vanuit het distributiecentrum in Apeldoorn. Dat betekent dat de vaste bezorger in Uddel, Peter van Haaften, ook uit het straatbeeld van Uddel gaat verdwijnen. Dit tot verdriet van veel inwoners van Uddel. Zij zouden graag zien dat Peter van Haaften zou blijven. Hij heeft veel vertrouwen opgebouwd in de tijd die hij in Uddel namens PostNL pakketten bezorgd. Maar helaas bij PostNL hebben ze anders besloten.

Volgens planning zal hij vrijdag 27 juli zijn laatste ronde rijden door Uddel, maar niets is zeker, dat kan nog veranderen.

Een inwoner uit Uddel heeft onderstaand artikel naar uddel.info gestuurd en laat hierin, ongetwijfeld ook namens anderen, de waardering uitkomen die men heeft voor Peter van Haaften als pakketbezorger.

– Mijn opa zei het vroeger al: “Je hebt koeien en je hebt koeien”. En dat kwam niet omdat hij stotterde, maar om aan te geven dat niet alle koeien (ondanks dat ze allemaal zwart/wit waren) hetzelfde zijn.Nu wil ik niet alles en iedereen met koeien vergelijken laat dat duidelijk zijn. Eén ding is wel duidelijk en dat is dat er steeds meer via internet wordt besteld en daardoor steeds vaker pakketten worden bezorgd in Uddel.

Nu heb je pakketdiensten en pakketdiensten Nee, ik stotter niet, maar ik wil aangeven dat er verschillen zijn. Ze zijn niet zwart/wit, maar zwart, geel, oranje en vaag.Ook heb je pakketbezorgers en pakketbezorgers. En nu wil ik even inzoomen op de kleur oranje en nog verder inzoomen op Peter van Haaften. Als enige tijd gaan de geruchten dat Peter overgeplaatst wordt naar een ander weiland. (excuus ander gebied) Blijkens navraag bij Post.nl heeft dit te maken met een herindeling van de depots. En dat vinden we jammer in Uddel. Want Peter raakte al aardig ingeburgerd in Uddel. Hij weet inmiddels waar ze lekkere koffie hebben, wie van wie familie is, (hij haalt alleen de dames van La Jumelle doorelkaar)  en weet zelfs de Hoge Duvel te vinden midden in het Kroondomein.

De enige manier om Peter voor Uddel te behouden is een aangetekende brief te deponeren in  de brievenbus van het ISS station. Deze draait eenmaal om de anderhalf uur om de aarde. (Dus die komt 16x per dag langs) Als toezichthouders zullen de astronauten (bij minimaal 300 brieven) contact opnemen met de leidinggevende van Peter of laat uw reactie achter op de site van uddel.info. – 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX