Menu
Nieuwsoverzicht

Vernieuwde huisartsenpraktijk geopend

13 mei 2016

7

UDDEL    –    De Huisartsenpraktijk Van der Brugge aan de Van Waalswijkweg heeft een grondige verbouwing ondergaan. Een half jaar is men bezig geweest om deze vernieuwde praktijk te realiseren. Door de toenemende taken die op de praktijk afkomen en steeds nauwere samenwerking met zorgorganisaties was er behoefte aan meer ruimte en een werkomgeving die voldoet aan deze tijd. Met het bureau ‘Mannen in de ruimte’, voor ruimtelijk ontwerp en archtectuur, werd een plan opgesteld wat tot een prachtig eindresultaat heeft geleid. Waar de oude voordeur heeft gezeten is nu een paneel aangebracht. Een iets terugwijkend paneel met een strook glas, wat een knipoog moet zijn naar de oude voordeur. Bij de nieuwe wachtkamer, met kleurrijke stoelen, is een panoramisch raam aangebracht op zithoogte. Het aantal medewerkers is de laatste jaren ook toegenomen en worden er huisartsen door Van der Brugge opgeleid. Die hebben hun eigen spreekkamer, waar ze patiënten kunnen ontvangen.

Vrijdagavond 13 mei was de officiële opening. Huisarts Van der Brugge, en ook zijn kinderen, zijn lid van muziekvereniging Juliana, en hij ook een aantal jaren voorzitter van Juiana geweest. Dus was muziekvereniging Juliana aanwezig om deze opening te omlijsten met muzikale klanken.

Mariska Huenestein, POH-er, is per 1 juni 12½ jaar in dienst bij Van der Brugge. Zij was al in Uddel werkzaam toen Van der Brugge de praktijk overnam van dokter Slob. Dit heugelijke moment heeft men niet ongemerkt voorbij laten gaan. Mariska Heunestein werd vrijdagavond in het zonnetje gezet.

Er was gelegenheid om de vernieuwde praktijk te bezichtigen voor genodigden en cliënten en daar heeft men in grote getale gebruik van gemaakt.

Huisarts Van der Brugge; Ida van der Plas, praktijkmanager, assistente; Mariska Heunestein, POH Somatiek; Anne Marie van der Ven, assistente; Michiel Kort, POH GGZ; Leny van Rhee, interieurverzorging, zij allen zijn blij en ook trots dat zij in deze mooie, vernieuwde praktijk mogen werken.

En Uddel mag ook blij en trots zijn met deze moderne huisartsenpraktijk.

www.huisartsuddel.nl

www.manneninderuimte.nl/projects/huisartspraktijk-uddel

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX