Menu
Nieuwsoverzicht

Vernielzucht

13 juli 2015

214x gelezen
2

UDDEL    –    Eind vorige week, van vrijdag op zaterdag, zijn er aantal jongeren bezig geweest vernielingen aan te brengen in Uddelskampweg en Binnenveldweg. Aan de Uddelsekampweg werden nog plantjes van een beukenhaag uit de grond getrokken en in weggegooid. In de Binnenveldweg werd tegen een auto aangebeukt en heeft men geprobeerd coniferen uit de grond te trekken wat niet gelukt is. Dit is te zien op video-opnames van Wouter van Middendorp. Verderop in de straat lukte ze het wel om vernielingen aan te richten, maar dit is niet op de video te zien. Men kon ook niet met de vingers van de koelwagen afblijven die er stond voor de straatbarbeque en heeft die verplaatst.

Wouter van Middendorp heeft de video op facebook gezet en naar aanleiding hiervan heeft één van de personen die hierbij aanwezig was zich gemeld, maar had niet aan de vernielingen mee gedaan, heeft hij gezegd.

Het zou goed zijn als de daders zich melden en hun excuus maken, want het is natuurlijk te gek voor woorden dat men de tuin van mensen die met zorg is aangelegd zo verruiÏneerd.

Hierbij een link naar het filmpje van Wouter van Middendorp:

https://www.youtube.com/watch?v=-YKBCicZMoA&feature=youtu.be

De foto’s zijn van facebook van Willem Kok

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX