Menu
Nieuwsoverzicht

Verkoping voor zendingscommissie Uddelse kerk

4 april 2022

621x gelezen

UDDEL – De vrouwenkring en zendingscommissie zijn al een tijdje bezig om een verkoping te organiseren. Dit jaar is er voor gekozen om én een digitale verkoping én een markt te organiseren. De Rehobotschschool is aan het verbouwen, dus zal de markt zaterdag 7 mei zijn bij fam. Schouten, Staverhul 26 te Uddel. Hier zullen meerdere kramen staan en is er de gelegenheid om koffie te drinken en patat te eten. Tevens kunt u de vooraf bestelde producten ophalen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de markt te komen, kunt u tegen een kleine vergoeding de producten laten bezorgen.

Let op: de producten op de bestellijst zijn niet te koop op de markt! U kunt de producten bestellen door de QR-code te scannen, of de bestellijst uit printen en te bezorgen bij fam. Klaasse, Het Drie 12 te Uddel. Voor de kinderen is er een kleurplatenwedstrijd. Bij inleveren op de markt krijgen ze een kleine attentie en maken daarnaast kans op een cadeaubon t.wv. €10,-. Ook is er een grabbelton, snoep en speelgoed!

Kortom, genoeg om een kijkje te komen nemen! Van harte welkom.

Kleurplaat voor de kinderen

Bestellijst verkoping ZGG

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX