Menu
Nieuwsoverzicht

Verhuizen COOP waarschijnlijk 2019

9 februari 2018

2

UDDEL    –    In de Stentor van vrijdag 9 februari 2018 staat een artikel over de verhuizing van de Coop in Uddel. Uit het artikel blijkt dat het allemaal niet zo snel gaat als men bij Coop Schouten zou willen. Was het plan om eind 2017 met de nieuwe winkel open te gaan, door tussenkomst van de Provincie kon dat niet door gaan. 

Met het plan is niets mis, waar het op is blijven steken zijn de plannen wat er op de huidige locatie aan de Harderwijkerweg moet komen. Er is een maximum aan het aantal woningen dat er de komende jaren gebouwd mag worden in de gemeente Apeldoorn. De plannen kunnen doorgaan omdat er andere afspraken zijn gemaakt met de provincie en de gemeente en de verwachting is dan ook dat er het eerste kwartaal van dit jaar een accoord komt van de provincie. 

Naar verwachting kan er dan begin 2019 met de nieuwbouw worden begonnen. Begrijpelijk wil men bij Coop Schouten liever vandaag dan morgen beginnen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX