Menu
Nieuwsoverzicht

Veranderingen spreekuur bij Uddel Samen

26 februari 2024

790x gelezen

UDDEL – Voorheen was er altijd op donderdagochtend spreekuur van onze algemeen maatschappelijk werkster Iris Langeveld. Dit spreekuur is vervallen.

Vanaf 1 januari 2024 werkt men binnen de gemeente Apeldoorn met 5 teams van Samen055. Uddel valt onder het team: centrum en dorpen.

Als u ergens tegenaan loopt waar u zelf niet helemaal meer uit komt (begeleiding, financiën, huishoudelijke hulp, opvoeden, relaties, hulpmiddelen) kunt u contact opnemen met Samen055 via het tel.nr. 055-580 11 40 of u kunt het contactformulier op de website van Samen055 invullen. Door 1 van de medewerkers van Samen055 wordt vervolgens contact met u opgenomen.

Iris Langeveld is 1 van de medewerkers van het team centrum en dorpen waar Uddel onder valt.

Wat wel gebleven is:

Op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 het spreekuur van de sociaal raadsvrouw Samantha Kleinhuis

Op donderdagochtend kunt u van 9.30 tot 12.00 terecht bij het informatiepunt voor hulp bij aanvragen, hulp bij digitale zaken en het spel “weerbaar op het web”. U wordt dan geholpen door Sjoukje Edelenbos. (Stimenz)

Wij helpen u graag. Tot ziens in de Wilhelminahof, Uttilochweg 15

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX